Workshops

Onze workshops willen we graag laagdrempelig houden, voor een ieder die het leuk vindt!

Wat kan je ervan verwachten?

De workshops duren gemiddeld 3 uur maar wij zijn geen mensen van de punt en de komma en minuut. Omdat wij iedereen voldoende aandacht willen geven, werken wij in groepjes van 6 tot 8 personen. Zes personen zal dan ook het minimum zijn om een workshop door te laten gaan.
Willen mensen in overleg met een vriendinnengroepje komen of met collega’s en zijn het er meer, dan is er altijd wat mogelijk en passen we alles in overleg gewoon aan! Denk hierbij aan zussen-, nichten-, familiedag, vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest en andere leuke gelegenheden om met zijn allen iets creatiefs te ondernemen. Dit kan zijn in Zwolle of in Hattem of een door u zelf gekozen locatie (bij verre afstanden worden de kilometers berekend).

Ontdek je woonstijl……
(workshop moodboard maken)

Hoe maak je een keuze in kleur en materiaal bij de inrichting? Hoe breng ik meer eenheid in stijl en sfeer in mijn huis? Wat doe ik met mijn woonaccessoires? Herken je jezelf in één van deze vragen? Geef je dan nu op voor de workshop ‘Ontdek je woonstijl’.

GeWoon biedt de mogelijkheid om lekker creatief aan de slag te gaan met het maken van een moodboard. Je bepaalt welke sfeer, kleuren en materialen jou het meeste aanspreken. Dit helpt je bij het inrichten van jouw huis. De workshop wordt gegeven door interieurstylistes

Volg deze workshop gezellig met vriendinnen, collega’s of familie bij jou thuis of op locatie. (6-10 personen)

Wat moet je meenemen?

Allereerst een zonnig en goed humeur. Onder het genot van een bakje koffie en/of thee, moet het naast leerzaam ook gezellig en ontspannen zijn. De bedoeling is dat jezelf een plattegrond meeneemt met de afmetingen van de ruimte die je wilt veranderen eventueel een paar foto’s.

Wat zijn de kosten en wat krijg je daarvoor?

De kosten zijn per persoon €22,50 incl. koffie/thee en een lekkere versnapering, gebruik van alle materialen tijdens de workshop en een uitgebreide uitleg over je gemaakte moodboard.

Moodboard maken voor 2

Liggen de woonstijlen van jou en je partner mijlenver uit elkaar en kunnen jullie niet tot een overeenstemming komen? Dat is lastig. Hoe kom je nu tot een goede samenstelling van jullie woonstijlen? Waar worden jullie alle twee gelukkig van?

Speciaal voor stellen bieden we deze leuke workshop aan. Wij gaan jullie helpen om eenheid in stijl en sfeer in jullie huis te krijgen! Geef je nu op voor de workshop.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn per persoon € 22,50

Online Advies

Wil jij je huis restylen maar je hebt geen budget om een styliste bij jou thuis te laten komen kan je gebruik maken van onze service online interieuradvies. Stuur ons een aantal foto’s van de bestaande situatie, een plattegrond op maat, de grootste meubelstukken op maat en een wensenlijstje.

 

Ga je verhuizen of ben je al verhuisd en je weet niet goed hoe je je nieuwe huis het beste kan inrichten dan kan je ook gebruik maken van ons online interieuradvies. Stuur ons een aantal foto’s van de ruimte, een plattegrond op maat, ook de maten van de grootste meubelstukken zoals banken tafels en kasten als je die al hebt. Geef aan wat je wensen zijn en welke stijl je het meest aanspreekt.

Wat zijn de kosten en wat krijg ik daarvoor?

Van ons krijg je een uitgewerkt advies over  inrichting, accessoires, kleur, en een plattegrond met een ‘nieuwe’ meubelopstelling. De kosten hiervoor zijn €35.00 voor €10.00 extra kunnen we het ook per post opsturen.

Restyling Meubels

Ook als je een meubelstuk wilt laten restylen kun je bij ons terecht. We nemen je wensen door. Op basis van de benodigde tijd en materialen volgt er een prijsopgave, ook hierbij weet je dus vooraf waar je aan toe bent. Om een indruk te geven van de mogelijkheden volgen hier een aantal foto’s.