Over Bianca

Gevoel voor kleur en combineren heb ik altijd al gehad. Ik volgde dan ook de kunstacademie in Utrecht. Ik doe graag mee met de laatste mode, maar blijf ook mezelf. Door de juiste kleuren, materialen en vormen bij elkaar te brengen, ontstaat er een geheel. Ik luister goed naar mijn opdrachtgevers, zodat zij zich goed voelen bij het ontwerp. Je kunt wel mee doen met de laatste trends, maar je wilt het liefst van je huis een thuis maken.

Naast het interieur , zijn mijn kinderen, mijn grote passie. Zij laten mij dingen op een andere manier bekijken en daardoor komt er weer nieuwe inspiratie. Ook het knutselen maakt het kind weer in me los en maakt dat je dingen op een andere manier kunt bekijken.

Op een dag kwam ik Annet tegen en we raakten aan de klets over werk en wat we leuk vinden. En al snel kwam de conclusie dat we moesten gaan samenwerken. Op veel vlakken komen we overeen en op andere vlakken vullen we elkaar mooi aan. Dat zie je ook GeWoon terug in onze samenwerking.

Over Annet

Van jongs af aan hou ik mij al bezig met kleur en styling in zowel interieur als mode. Mijn slaapkamer was toentertijd al onderhevig aan vele veranderingen, telkens verzon ik weer iets anders. Toch ben ik eerst in de modewereld terecht gekomen waar je ook veel bezig bent met kleur en stylen, b.v. Het inrichten van etalage’s, inrichting van de winkel etc. In de tussentijd heb ik verschillende cursussen gevolgd, zoals binnenhuisarchitectuur van Hans Slim, interieurstylist/colorist en verkoopstyling bij House of KIKI. Nu na al die jaren in de mode ben ik me nog meer gaan richten op het interieur.

Het advies geven en samen tot een mooi eindresultaat te komen is wat mij een goed gevoel geeft, ik word daar blij van. Zo heb ik al verschillende mensen geholpen met het inrichten van hun huis. Ook thuis zit ik niet stil, daar wordt ook regelmatig verandering in aangebracht. Wij hebben een 4 seizoenen huis. Elk seizoen weer iets verzinnen waardoor het weer een andere uitstraling krijgt terwijl de basis hetzelfde blijft……..hoe leuk is dat!

Dat is wat ik graag wil doen samen met Bianca, mensen laten zien dat je met kleine veranderingen en een klein budget je huis steeds een andere uitstraling kan geven.